ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε εξέλιξη το σετ που κρίνει τον τελικό στο Roland Garros κόντρα στον Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σε εξέλιξη το σετ που κρίνει τον τελικό στο Roland Garros κόντρα στον Τζόκοβιτς
AP Photo/Michel Euler

Μια συγκλονιστική μάχη δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros αυτήν την ώρα.

O Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε στα δύο πρώτα σετ, ενώ τα δύο επόμενα κατακτήθηκαν από τον Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από περίπου τρεις ώρες αγώνα. Πλέον, όλα κριθούν στο τελευταίο σετ, που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το πρώτο σετ (7-6), που διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά, με πόντους που απέδειξαν πόσο δυνατός και αποφασισμένος είναι για να σηκώσει την κούπα. Το δεύτερο σετ (6-2) αποδείχθηκε ευκολότερο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που το κέρδισε σε 31 λεπτά.

Ωστόσο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έδειξε καμία διάθεση να χαριστεί στον Έλληνα πρωταθλητή, όπως απέδειξε κερδίζοντας το τρίτο (6-3) και τέταρτο σετ (6-2) και η μάχη μεταξύ τους είναι «μυθική».

Η Ελλάδα παρακολουθεί με «κομμένη» την ανάσα τη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros. Ακόμη και στα καφέ οι τηλεοράσεις μεταδίδουν τη θρυλική αναμέτρηση, με τους θαμώνες να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια από την οθόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ