ΣΠΟΡ

Συγχαρητήρια σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό

Συγχαρητήρια σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό
AP Photo/Thibault Camus

Τα συγχαρητήριά τους στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη εξέφρασαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σπουδαίο ταλέντο, σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!» αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές εκφράζει ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ