SPONSORED ΣΠΟΡ

Τα σκορ που βλέπουν οι Μολό και Μαυροπάνος για τον αγώνα Γαλλία- Γερμανία

Τα σκορ που βλέπουν οι Μολό και Μαυροπάνος για τον αγώνα Γαλλία- Γερμανία

Οι πιθανοί σκόρερ στο πρώτο ντέρμπι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 22:00, στο Μόναχο, θα ξεκινήσει το μεγάλο παιχνίδι.

Λίγο πριν τη σέντρα ο Γάλλος μέσος του Παναθηναϊκού Γιοάν Μολό και ο διεθνής αμυντικός της Στουτγάρδης Ντίνος Μαυροπάνος, μας βάζουν στο κλίμα του αγώνα. Σε αποκλειστικές συνεντεύξεις τους στον ΟΠΑΠ εξηγούν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες.

«Το ξεκίνημα έχει μεγάλη σημασία, αφού θα δώσει στην ομάδα αυτοπεποίθηση. Οι Γάλλοι έχουν μεγάλες προσδοκίες από την εθνική ομάδα» τονίζει ο Μολό.

«Είναι η τελευταία διοργάνωση του Λεβ και οι παίκτες θέλουν να μπουν δυνατά. Θα αγωνιστούν και για τον προπονητή τους» υποστηρίζει ο Μαυροπάνος.

Συμφωνούν ότι το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αναφέρουν τα σκορ που βλέπουν για την αποψινή μάχη και τους παίκτες που πιστεύουν ότι θα σκοράρουν.

Με τη συμπλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων ολοκληρώνονται και τα ειδικά βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ». Συνολικά, 46 προπονητές και παίκτες της Εθνικής Ομάδας, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού μίλησαν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ στα 11 ειδικά βίντεο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δείτε το 11ο βίντεο με τις συνεντεύξεις των Γιοάν Μολό και Ντίνου Μαυροπάνου για το ντέρμπι Γαλλία-Γερμανία:

https://youtu.be/nXppg5g__T0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ