Στην Κέρκυρα για διακοπές ο θρυλικός Μάτζικ Τζόνσον
Τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Κέρκυρα απολαμβάνει ο Μάτζικ Τζόνσον, χωρίς ωστόσο να παρεκκλίνει το πρόγραμμα πειθαρχίας ενός θρύλου του ΝΒΑ.
Ο παλαίμαχος αστέρας των Los Angeles Lakers έφτασε την Πέμπτη στα Επτάνησα με υπερπολυτελές σκάφος και δεν παρέλειψε να δημοσιοποιήσει την έναρξη των διακοπών του στο Twitter και τους πάνω από 5 εκατ. ακολούθους του.
«Πρώτη ημέρα στην Ελλάδα!», γράφει ο Μάτζικ Τζόνσον στο Twitter, ενώ σε άλλο ποστ εμφανίζει τον εαυτό του να γυμνάζεται πάνω στο πολυτελές γιοτ.
Σε ένα από τα tweets του, ο 61χρονος πλέον θρύλος του NBA και των Λος Άντζελες Λέικερς μοιράζεται μια φωτογραφία όπου ποζάρει μπροστά από το ιστορικό Παλαιό Φρούριο, ενώ ανεβάζει και σχετικό βίντεο.
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης στο συνέδριο ΝΔ: «Δεν περισσεύει κανείς - Δεν υπάρχει χώρος για μικροεγωισμούς»
13:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χριστοδουλίδης στο συνέδριο ΝΔ: «Τα μεγάλα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για πειραματισμούς»
13:09
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Έκτος θάνατος κρατουμένου σε ενάμισι μήνα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - Νεκρός 53χρονος
13:03
ΕΛΛΑΔΑ
Europol: Εξαρθρώθηκε διεθνής σπείρα που πουλούσε πλαστά φάρμακα ως γνήσια για σοβαρές ασθένειες
12:47
ΕΛΛΑΔΑ