Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οριστικά εκτός Game 6 ο «Greek Freak»
Οι Μιλγουόκι Μπακς θα παλέψουν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Χοκς.
Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οριστικά οι Μιλγουόκι Μπακς στο έκτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Ανατολής, απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.
Ο Greek Freak ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον Game 4, ο οποίος του προκάλεσε υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο.
Αν και γλίτωσε τα χειρότερα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα επιστρέψει στη δράση, ενώ όλα δείχνουν ότι προφυλάσσεται ενόψει των τελικών του NBA, εφόσον οι Μπακς νικήσουν τους Χοκς.
Το Game 6 είναι προγραμματισμένο για απόψε το βράδυ (03:30 ώρα Ελλάδας) και με νίκη τα «ελάφια» θα περάσουν στους τελικούς της λίγκας, όπου περιμένουν οι Σανς.
ΧΡΗΜΑ
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
ΕΛΛΑΔΑ