ΣΠΟΡ

Euro 2020: 3.160 ευρώ για δύο εισιτήρια για τον τελικό Ιταλία-Αγγλία

Euro 2020: 3.160 ευρώ για δύο εισιτήρια για τον τελικό Ιταλία-Αγγλία

«Εκρηκτική» είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Γουέμπλεϊ λίγες ώρες πριν από τον τελικό του EURO 2020 μεταξύ Ιταλίας - Αγγλίας.

Η μπύρα ρέει άφθονη, σημαίες, συνθήματα, τραγούδια.

Χιλιάδες οπαδοί των «λιονταριών» συγκεντρώθηκαν γύρω από το Γουέμπλεϊ κι έχουν δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Euro 2020 Ιταλία-Αγγλία.

«Θα είναι μια φανταστική βραδιά αν η Αγγλία νικήσει, ήταν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τίτλος», είπε ο Ντέιβιντ Ντουράν, 74χρονος Άγγλος συνταξιούχος.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη μέρα που θα ζήσω στο ποδόσφαιρο, είπε ο Μαρκ Μπένετ, 40 ετών, ο οποίος ήρθε με τον γιο του να δει το ματς κι ελπίζει σε μια ιστορική νίκη για την Αγγλία.

Συνολικά, ξόδεψε 2.700 λίρες (3.160 ευρώ) για δύο εισιτήρια. «Είμαι τυχερός που μπορώ να το αντέξω», εξηγεί ο Μπένετ, γνωρίζοντας ότι τον ζηλεύουν, που θα δει το ματς, αλλά ο γιος του ήθελε να βιώσει την ατμόσφαιρα αυτής της ιστορικής ημέρας.

Παρών και ο 91 ετών Τζορτζ Γκρίστγουντ, παραμονή των γενεθλίων του! «Έχω δει περισσότερους αγώνες της Αγγλίας από οποιονδήποτε άλλον. Έχω επισκεφθεί 18 χώρες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ