Οι Sunday Times αποκαλύπτουν σκάνδαλο με αναβολικά που αγγίζει και την Premier League
Σοκ στον Αγγλικό αθλητισμό μόλις έγινε γνωστή η είδηση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ των Sunday Times για μεγάλο σκάνδαλο ντόπινγκ στον Αγγλικό αθλητισμό.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, γύρω στις 20.15 ώρα Ελλάδας, άρχισαν τα πρώτα tweets από Άγγλους δημοσιογράφούς και την ίδια την εφημερίδα για το θέμα, που θα είναι αύριο κεντρικό στους Sunday Times. Σε περισσότερους από 150 αθλητές στην Βρετανία έχουν συνταγογραφηθεί φάρμακα, που βελτιώνουν την απόδοση. Ανάμεσα τους είναι και παίκτες, που αγωνίζονται στην Premier League, προκαλώντας ασφαλώς φρενιτίδα αντιδράσεων ανάμεσα στους φιλάθλους.
Η φημολογία έδινε και έπαιρνε με τον καθένα να αναφέρει ποιους ποδοσφαιριστές ή ομάδες θεωρεί ότι έχουν κάνει χρήση αναβολικών, με την Λέστερ (για την εκπληκτική πορεία της) και την Τσέλσι (για την καθίζησή της μετά τον περυσινό τίτλο) να έχουν την τιμητική τους.
Ασφαλώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της εφημερίδας και οι επιπτώσεις του στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.
Τι αλλάζει στο φαρμακείο αυτοκινήτων από το 2027: Τι θα πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών
06:00
Μπλε και πράσινο τιμολόγιο από την ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου
05:00
Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου στον Δακτύλιο οι πολίτες
04:00
Στις 30 Νοεμβρίου η καταβολή επιστροφής ενοικίου - Ποιοι θα πάρουν δύο
03:00