Όταν ο Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Ομπάμα
Συνάντηση με τους παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς, είχε πριν από λίγες μέρες ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Μιλγουόκι δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το United Community Center.
Εκεί οι παίκτες των Μπακς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον «πλανητάρχη», ο οποίος κατά την καθιερωμένη χειραψία εντυπωσιάστηκε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο “Greek freak” «σκέπασε» το χέρι του Ομπάμα κατά τη χειραψία τους, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τον ίδιο τον αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος δεν δίστασε να... προκαλέσει τον Αντετοκούνμπο να μετρήσουν τις παλάμες τους.

Αδιάψευστος μάρτυρας για το ποιος νίκησε σε αυτή την άτυπη μονομαχία ο φωτογραφικός φακός, αφού το χέρι του Μπαράκ Ομπάμα μοιάζει με... παιδικό μπροστά στο χέρι του Έλληνα διεθνή.
Μέτρα της Τροχαίας ενόψει των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου
19:39
Γκαλερί: 400 πίνακες στα «χέρια» των Αρχών - Έχουν κατασχεθεί πάνω από 200.000 ευρώ
19:29
Μεγάλες ζημιές στο λιμάνι Μπαντάρ Λένγκε του Ιράν μετά από επίθεση - 16 πλοία τυλίχθηκαν στις φλόγες (vid)
19:20
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μυτιλήνη λόγω αφθώδους πυρετού
19:10