Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στον επόμενο γύρο ο Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστω και αγχωτικά κατάφερε να νικήσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ με 2-1 σετ (6-3, 3-6, 6-3) στην πρεμιέρα του στο Ολυμπιακό τουρνουά και να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο γύρο.
1 ώρα και 50 λεπτά χρειάστηκε ο Στέφανος μέχρι να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στον 37χρονο Γερμανό, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει για 3η φορά σε ισάριθμες συναντήσεις.
Ήταν μια πρεμιέρα από την οποία δεν έλειψε η νευρικότητα για τον πρωταθλητή μας, που είχε 22 winners και 16 αβίαστα λάθη, ενώ είχε απέναντί του και έναν εξαιρετικό Κολσράιμπερ , που είχε 18 winners και μόλις 9 αβίαστα λάθη σε ολόκληρο τον αγώνα.
Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά ο Τσιτσιπάς θα περιμένει έναν εκ των Φράνσις Τιαφό ή Κουόν.
ΧΡΗΜΑ
«Ανακαινίζω»: Μέσα στον Οκτώβριο η προκαταβολή 50% - Έρχεται «Σπίτι μου 3»
06:00
ΧΡΗΜΑ
Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και ποιοι οι ωφελούμενοι
05:00
ΧΡΗΜΑ
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ