ΣΠΟΡ

Να σπάσει κάθε ρεκόρ μετεγγραφής δίνοντας 193 εκατ, € για το Νεϊμάρ θέλει η Παρί

Να σπάσει κάθε ρεκόρ μετεγγραφής δίνοντας 193 εκατ, € για το Νεϊμάρ θέλει η Παρί
Reuters / Albert Gea

Η γαλλική Equipe υποστηρίζει με σημερινό της πρωτοσέλιδο, ότι η Παρί σεω Ζερμέν και οι βαθύπλουτοι ιδιοκτήτες της είναι έτοιμοι να στρώσουν χρυσάφι στα πόδια του Νεϊμάρ και της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο άσσο δίνοντας το ποσό της ρήτρας των 193 εκατομμυρίων €.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει τον Ιούνιο του 2018, αλλά ήδη η Μπαρτσελόνα έχει εκφράσει την επιθυμία της να του το ανανεώσει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Όμως εκπρόσωποι της Παρί φέρονται να έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τον πατέρα του Νεϊμάρ, που λειτουργεί και σαν ατζέντης του.

neymar psg

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Έντισον Καβάνι αναμένεται να αποχωρήσουν σε λίγους μήνες από την ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου θέλει τον Βραζιλιάνο για να τους αντικαταστήσει. Μάλιστα σκοπεύει να του προσφέρει και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, κοντά στα 20 εκατ. € ετησίως (παίρνει τώρα 14,5) ώστε να πλησιάσει τις αποδοχές των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πατέρας του 24χρονου ποδοσφαιριστή έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα: «Ο Νεϊμάρ νιώθει πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, αλλά του αρέσει πολύ και η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας σύλλογος σαν την Παρί είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ