Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Δεν τα κατάφερε μετά τον τραυματισμό του ο Τσιτσιπάς
Ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο και τα λάθη στέρησαν από τον Στέφανο Τσιτσιπά την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή του στα προημιτελικά του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ με 2-1 (6-2, 6-7, 1-6), σε ένα ματς που φάνηκε να «ελέγχει» στην αρχή, κάνοντας «περίπατο» στο πρώτο σετ (6-2), όμως «πλήρωσε» τον τραυματισμό του στο φινάλε του δεύτερου σετ, το οποίο έχασε στο τάι-μπρέικ.
Ο Τσιτσιπάς «γύρισε» το γόνατό του και παρότι σηκώθηκε για να συνεχίσει τον αγώνα μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες, ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να... ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς, με αποτέλεσμα να χάσει «σβηστά» το τρίτο σετ με 6-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Τα σετ:2-6, 7-6, 6-2.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του μεικτού διπλού με την Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην ομάδα του Καναδά.
Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό:
SPONSORED
Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης σήμερα στην Αθήνα - Η διαδρομή και οι στάσεις
08:19
Ο Akylas και η σιωπηλή πικρία της 10ης θέσης στη Eurovision - Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό
08:10
Οι επιστήμονες βρήκαν τι είναι αυτό που κάνει τα όνειρά μας τόσο παράξενα
08:00
ΠΟΥ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κονγκό και Ουγκάντα λόγω επιδημίας Έμπολα
07:53