Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Δεν τα κατάφερε μετά τον τραυματισμό του ο Τσιτσιπάς
Ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο και τα λάθη στέρησαν από τον Στέφανο Τσιτσιπά την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή του στα προημιτελικά του μονού ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε από τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ με 2-1 (6-2, 6-7, 1-6), σε ένα ματς που φάνηκε να «ελέγχει» στην αρχή, κάνοντας «περίπατο» στο πρώτο σετ (6-2), όμως «πλήρωσε» τον τραυματισμό του στο φινάλε του δεύτερου σετ, το οποίο έχασε στο τάι-μπρέικ.
Ο Τσιτσιπάς «γύρισε» το γόνατό του και παρότι σηκώθηκε για να συνεχίσει τον αγώνα μετά τις πρώτες ιατρικές βοήθειες, ήταν ξεκάθαρο πως δεν μπορούσε να... ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς, με αποτέλεσμα να χάσει «σβηστά» το τρίτο σετ με 6-2 και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Τα σετ:2-6, 7-6, 6-2.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του μεικτού διπλού με την Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην ομάδα του Καναδά.
Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό:
«Ανακαινίζω»: Μέσα στον Οκτώβριο η προκαταβολή 50% - Έρχεται «Σπίτι μου 3»
06:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και ποιοι οι ωφελούμενοι
05:00
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00