ΣΠΟΡ

Ειδική κάμερα της τηλεόρασης για την επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στο Ντόρτμουντ

Ειδική κάμερα της τηλεόρασης για την επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στο Ντόρτμουντ
ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / MICHAEL SOHN / POOL

Η Γερμανική τηλεόραση ετοιμάζει σπέσιαλ αφιέρωμα την Πέμπτη για την επιστροφή του Γιούργκεν Κλοπ στο Ντόρτμουντ και την αναμέτρηση του συλλόγου με την Λίβερπουλ για το Europa League.

Όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του Sport1, που έχει τα δικαιώματα κάλυψης των ευρωπαϊκών αγώνων της Ντόρτμουντ θα έχουν μία κάμερα αποκλειστικά στραμμένη στον Γιούργκεν Κλοπ.

Το ενδιαφέρον του κόσμου της Ντόρτμουντ για τον τεχνικό της Λίβερπουλ είναι τεράστιο. Η συγκυρία της επιστροφής του τόσο νωρίς σαν αντίπαλος και μάλιστα με την Λίβερπουλ, έκανε τους τηλεοπτικούς παραγωγούς να ετοιμάσουν μια σπέσιαλ 6ωρη κάλυψη του αγώνα και στο επίκεντρο να είναι ο «λαϊκός ήρωας» της πόλης.

14797281


(Πηγή: APE MME / EPA / FRISO GENTSCH)

Από την στιγμή, που θα φτάσει το πούλμαν της Λίβερπουλ στο Βεστφάλεν την Πέμπτη, μέχρι και να φύγει, η Γερμανική τηλεόραση θα παρακολουθεί κάθε στιγμή του Κλοπ. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του 90λεπτου θα υπάρχει μία κάμερα, που θα «φέρει» το όνομα του και οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν κάθε δευτερόλεπτο από τις αντιδράσεις του και το πώς θα ζήσει το ματς.

15353693


(Πηγή: APE MME / EPA / BERND THISSEN)

Με δεδομένο ότι ο Κλοπ είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός σε όλα τα ματς, αλλά σαφέστατα και συναισθηματικά φορτισμένος από την επιστροφή του, η επιλογή της Γερμανικής τηλεόρασης μοιάζει απόλυτα επιβεβλημένη.

15353411


(Πηγή: APE MME / EPA / FEDERICO GAMBARINI)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ