ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε τροχιά πρόκρισης η Κορακάκη - «Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε τροχιά πρόκρισης η Κορακάκη - «Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση»
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Άννα Κορακάκη βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στον τελικό των 25μ. σπορ πιστόλι στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με επίδοση 294/300 στις βολές ακριβείας και στη 2η θέση μετά τις βολές των αθλητριών .

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα, αλλά έμεινε ικανοποιημένη με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πίεση, σε δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σκοποβολής επισήμανε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση. Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση. Είμαστε ακριβώς στα μισά. Για κάθε αθλήτρια δεν μπορεί να πεις κανείς τίποτα. Η κατάταξη που βλέπετε σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο. Με τον πατέρα μου μιλούσαμε καθαρά για τεχνικά θέματα και για τη διαχείριση του άγχος μου στις βολές. Αυτό γίνεται για να αποφορτιστεί ο σκοπευτής ή η σκοπεύτρια. Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ζητώντας σχετική άδεια».

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο πρόσθεσε:

«Δεν αισθάνομαι την πίεση. Θα με δυσκόλευε στον αγώνα. Είμαι προσηλωμένη στο τι πρέπει να κάνω στον αγώνα και τι όχι. Είναι πολύ μεγάλο ατού το γεγονός ότι το σκοπευτήριο του δεύτερου προκριματικού είναι ίδιο με αυτό που θα γίνει ο τελικός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ