ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος, κυνήγαγα το μετάλλιο»

Ολυμπιακοί Αγώνες - Γκολομέεβ: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος, κυνήγαγα το μετάλλιο»
AP/Petr David Josek

Ευχαριστημένος που μπήκε στον τελικό αλλά στενοχωρημένος που έχασε την ευκαιρία για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, εμφανίστηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τον εκπληκτικό του τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Ολυμπιακό τουρνουά κολύμβησης στο Τόκιο, στάθηκε τόσο στην παρουσία του στον τελικό, αλλά εμφανίστηκε και απογοητευμένος από την απώλεια ενός μεταλλίου, που βάσει των επιδόσεών του και των αντιπάλων του, που κατετάγησαν 2ος και 3ος, Φλοράν Μανοντού και ο Μπρούνο Φράτους θα ήταν στις δυνατότητές του.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, σημείωσε:

«Είμαι λίγο απογοητευμένος, για να πω την αλήθεια κυνήγαγα το μετάλλιο. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένος με την πέμπτη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπήκα στον τελικό, αλλά... δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Ίσως να πίεσα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά δεν πειράζει. Την ευχαριστήθηκα την κούρσα, αλλά όταν τερμάτισα και είδα ότι ήμουν πέμπτος, ήμουν λίγο στενοχωρημένος».

Ο 28χρονος Έλληνας κολυμβητής είπε ακόμη ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του, με... ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, στο Παρίσι:

«Συνεχίζουμε με στόχο την επόμενη Ολυμπιάδα, όπου θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο. Πρέπει να βελτιώσω κάποια πραγματάκια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ