ΣΠΟΡ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα του Πετρούνια - Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» στη μάχη για το χρυσό

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ώρα του Πετρούνια - Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» στη μάχη για το χρυσό
AP Photo/Vadim Ghirda

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί αυτή την ώρα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

Ο Πετρούνιας θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ ο ίδιος έστειλε σαφές μήνυμα ζητώντας την υποστήριξη των Ελλήνων από την τηλεόραση.

Μπορείτε να δείτε τον τελικό στην ΕΡΤ2.

Αντίπαλοί του Έλληνα πρωταθλητή θα είναι, κατά σειρά εμφάνισης στον τελικό, ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι (5ος με 14,900 β. στον προκριματικό), ο Κινέζος Χάο Γιόου (8ος με 14,800 β.), ο Κινέζος Γιανγκ Λιου (2ος με 15,300 β.), ο Ρώσος Ντενίς Αμπλιαζίν (7ος με 14,800 β.), ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ (4ος με 14,933 β.), ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (3ος με 15,066 β.) και ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ (6ος με 14,800 β.), ο οποίος θα ανεβεί στους κρίκους τελευταίος, αμέσως μετά τον Πετρούνια.

Ο Πετρούνιας πέρασε από πολλά εμπόδια μέχρι να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνας, κάνοντας την τέλεια προσπάθεια στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα.

Πλέον, είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την εμφάνιση της ζωής του και να φέρει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσω ανάρτησης του στα social medial, επεσήμανε ότι «θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω!».

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Ένα μεγάλο ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του αύριο το πρωί. Είμαι ευλογημένος που έχω φτάσει ως εδώ με όλες τις δυσκολίες που είχα στο δρόμο μου , όμως αυτή είναι η ομορφιά του Πρωταθλητισμού. Γεμάτος ψυχικά γιατί εχω την καλύτερη ομάδα γύρω μου, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω για ακόμη μια φορά ότι ονειρευόμουν. Να κερδίσω! Μείνετε συντονισμένοι στις 11:00 ώρα Ελλάδας και πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο».

Στο πλευρό του είναι και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ