Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 8η θέση οι Μάντης - Καγιαλής, η Αυστραλία το χρυσό
Όγδοοι Ολυμπιονίκες αναδείχθηκαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής στην κατηγορία 470. Χρυσοί οι Αυστραλοί στο Τόκιο.
Οι Έλληνες ιστιοπλόοι τερμάτισαν στην 9η θέση στην κούρσα μεταλλίων της κατηγορίας 470 καταλαμβάνοντας συνολικά την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με 18 βαθμούς ποινής στην τελευταία ιστιοδρομία και με συνολικά 84 β.π.
Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ολοκλήρωσαν με μια πολύ καλή παρουσία το ολυμπιακό τουρνουά ιστιοπλοΐας στο Τόκιο.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αυστραλοί, Μάθιου Μπλέτσερ και Γουίλ Ράιαν με 23 β.π., το αργυρό οι Σουηδοί, Αντον Ντάλμπεργκ και Φρέντρικ Μπέργκστρεμ με 45 β.π. και το χάλκινο οι Ισπανοί, Ζόρντι Ξαμάρ και Νίκολας Γκαρσία Ροντρίγκεθ με 55 βαθμούς ποινής.
Η τελική κατάταξη, έχει ως εξής:
- Αυστραλία
- Σουηδία
- Ισπανία
- Νέα Ζηλανδία
- Μεγάλη Βρετανία
- Ιταλία
- Ιαπωνία
- Ελλάδα
- ΗΠΑ
- Τουρκία
- Γαλλία
- Ρωσία
- Κίνα
- Νότια
- Κορέα
- Πορτογαλία
- Βραζιλία
- Καναδάς
- Αμερικανική
- Σαμόα Ανγκόλα
Στο Κατάρ ο Ιρανός ΥΠΕΞ για τον θάνατο Χαλίφα αλ Θάνι εν μέσω εχθροπραξιών με τις ΗΠΑ
18:09
Human Foosball: Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του καλοκαιριού στο κατάστημα της Allwyn στο Σύνταγμα
18:00
Νόμιμοι στόχοι ξένα στρατεύματα που σταλούν στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία
17:52
Εντείνεται η μάχη για τον έλεγχο του Ορμούζ με τις ΗΠΑ να εξαπολύουν νέες επιθέσεις κατά του Ιράν
17:45