Προθεσμία μέχρι τις 15/4 δίνει η FIFA με την επιστολή που έστειλε σε ΕΠΟ και Κοντονή, αλλιώς Grexit
Η επιστολή της FIFA βρίσκεται πλέον στα χέρια του Υφυπουργού Αθλητισμού Στάυρου Κοντονή, και δίνει περιθώριο στην Ελλάδα μέχρι τις 15 Απριλίου να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να μην αποβληθεί από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Στην δισέλιδη επιστολή τονίζεται ρητά ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει σίγουρα να έχει βρεθεί η λύση στο θέμα του Κυπέλλου προκειμένου να μην υπάρξει ποδοσφαιρικό Grexit. Χρησιμοποιείται ο όρος "suspended" ξεκάθαρα. Εφόσον υπάρξει αυτή η εξέλιξη η FIFA θα δημιουργηθεί μια μια διαπραγματευτική ομάδα ώστε να αναθεωρηθεί όλο το αθλητικό νομοθετικό πλαίσιο από το 1999 μέχρι σήμερα, για τα σημεία εκείνα που είναι αντίθετα με το καταστατικό της FIFA. Η διορία 10 ημερών της FIFA είναι νωρίτερα και από την επόμενη ημερομηνία που προγραμματίστηκε να εκδικαστεί η προσφυγή της ΕΠΟ στο ΣτΕ (19 Απριλίου), καθώς δεν έγινε η συζήτηση και σήμερα λόγω της αποχής των δικηγόρων. Πάντως στην επιστολή τονίζεται, ότι η FIFA δεν δεσμεύεται από την εξέλιξη της υπόθεσης στο ΣτΕ.
Το βάρος πέφτει τώρα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος δέχεται πιέσεις για να παραιτηθεί, αφού ο Σταύρος Κοντονής δηλώνει ανυποχώρητος στην απόφαση του για το Κύπελλο. Πιθανότατα μια τέτοια εξέλιξη καθως και μία νέα συνάντηση με εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων», που προσπαθεί να πετύχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, να δρομολογήσει εξελίξεις.
Τρίκαλα: Πώς απατεώνες άρπαξαν από ηλικιωμένη 25.000 ευρώ - Συνελήφθησαν οι δράστες
11:22
Βουλή: Έναρξη της νέας τακτικής Συνόδου με τον καθιερωμένο αγιασμό
11:21
Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρσίνη στα Γρεβενά
11:13
Ο Μάριος Φραγκούλης φέρνει την πιο λαμπερή-γιορτινή παράσταση στο Christmas Theater τη Δευτέρα 14/12
11:07