ΣΠΟΡ

Champions League: Προβάδισμα για Μπενφίκα, Μάλμε, Γιουνγκ Μπόις

Champions League: Προβάδισμα για Μπενφίκα, Μάλμε, Γιουνγκ Μπόις

Οι πρώτοι αγώνες στα play offs του Champions League, καθιστούν φαβορί τη Μάλμε ενώ προβάδισμα έχουν Μπενφίκα και Γιουνγκ Μπόις.

Τα εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League είναι το τεράστιο δέλεαρ για τις ομάδες που συμμετέχουν στα play offs της διοργάνωσης. Το βράδυ της Τετάρτης (18/8) διεξήχθησαν τρία συναρπαστικά ματς. Το ένα εξ αυτών ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης.

Η Μπενφίκα φιλοξένησε την PSV. Οι Πορτογάλοι με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω απ’ τα δοκάρια τους, επικράτησαν 2-1 και πήραν μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Βέβαια η Αϊντχόφεν έχει αποδείξει φέτος πως είναι ισχυρή και στην έδρα της θα δώσει μάχη για την ανατροπή!

Η ομάδα του Ζέσους προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Ράσα Σίλβα να κάνει το 1-0! Λίγο πριν το τέλος του πρώτους, ο Βέιγκλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «αετούς». Με το 2-0 να γίνεται στο 42’, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο ημίχρονο.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γκάκπο στο 52’. Με τον εξτρέμ των Ολλανδών να αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες της ομάδας του και να δίνει άλλο σασπένς για τη ρεβάνς!

ΜΑΛΜΕ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 2-0

Το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League έκανε η Μάλμε! Η Σουηδική ομάδα που απέκλεισε τους Ρέιντζερς στην προηγούμενη φάση, υποδέχτηκαν την ομάδα που άφησε εκτός τον Ολυμπιακό. Τη Λουντογκόρετς.

Οι Σκανδιναβοί νίκησαν με δύο γκολ διαφορά, γεγονός που τους καθιστά το απόλυτο φαβορί για πρόκριση! Η ομάδα του Τσόλακ άνοιξε το σκορ με τον Μπιρμάντσεβιτς στο 26’! Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπέργκετ, με τον Νορβηγό να σκοράρει στο 61’.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 3-2

Παραλίγο να κάνει το… κόλπο της βραδιάς η ομάδα των Γιουνγκ Μπόις. Τελικά ένα τέρμα της Φερεντσβάρος μετρίασε τη χαρά των Ελβετών που έπαιζαν με 10 παίκτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Και τελικά νίκησαν με 3-2!

Ο Μπολί έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ούγγρους στο 14ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δύο λεπτά μετά με τον Ελία. Όμως αναγκάστηκαν να μείνουν με 10, λόγω αποβολής του Χέφτι στο 25’! Δύο λεπτά μετά έχασε πέναλτι ο Ουζούνι για τους φιλοξενούμενους.

Παρ’ όλα αυτά οι Ελβετοί ήταν εξαιρετικοί. Έκαναν το 2-1 στο 40’ με τον Σιέρο και στο 65’ ο Γκαρσία διαμόρφωσε το 3-1! Η Φερεντσβάρος μείωσε στο 82’ με τον Μπολί ξανά, μένοντας ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ