ΠΑΟΚ-Ριέκα 1-1: Λύτρωση στο φινάλε
Ανανεώθηκε:
Εξέλιξη για γερά νεύρα είχε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στην Τούμπα, το οποίο έληξε 1-1.
Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση, όταν ο Γκάλεσιτς πέτυχε με αυτογκόλ την ισοφάριση του ΠΑΟΚ.
Μετά από κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γκάλεσιτς και στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ριέκα είχε ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Μπίσεσβαρ έχασε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, οι παίκτες της Ριέκα πήραν τη μπάλα με τον Λεπινίτσα να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και να νικά τον Πασχαλάκη.
Ο ΠΑΟΚ για 60 λεπτά πολιορκούσε τα καρέ των Κροατών, αλλά χρειάστηκε το αυτογκόλ για να μπορέσει να σκοράρει και να αποφύγει την ήττα, ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα…
Μπιλμπάο - ΠΑΟΚ 89-74: Ο «Δικέφαλος» λύγισε οι Ισπανοί κατέκτησαν ξανά το Europe Cup
23:08
«Καρφί» Αθήνας κατά Άγκυρας στον ΟΗΕ: Ο όρος «Τουρκικά Στενά» δεν συνάδει με τη Σύμβαση του Μοντρέ
22:56
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ: Το... κακό παιδί Τραμπ ζητάει «παράδοση» του Ιράν - Η Τεχεράνη αντιστέκεται και καταθέτει νέα πρόταση
22:46
Πάουελ: «Θα παραμείνω στο ΔΣ της Fed μετά τη λήξη της θητείας μου»
22:37