Formula 1: Συγκλονιστικό ατύχημα για τον Λάντο Νόρις στο βελγικό Grand Prix
Ο βρετανός οδηγός Λάντο Νόρις της McLaren είχε ένα τρομερό ατύχημα στον αγώνα κατάταξης του Βελγικού Grand Prix της Formula 1.
Ο 21χρονος οδηγός χτύπησε στον τοίχο στη γωνία του Eau Rouge κι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Πλήρωσε τις τραγικές καιρικές συνθήκες στο Βέλγιο.
Ο Νόρις, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος στους δύο πρώτους γύρους, εξετάστηκε από τους γιατρούς και μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο με δικές του προσπάθειες. Ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το ατύχημα του Νόρις συνέβη μόλις ο Σεμπάστιαν Φέτελ της Aston Martin ζήτησε από την ομάδα του, μέσω της ενδοεπικοινωνίας να ξεκινήσουν επαφές με τους διοργανωτές.
«Θα πρέπει να έχουν κόκκινη σημαία, υπάρχει πολύ νερό», τόνισε.
ΧΡΗΜΑ
«ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από την εφαρμογή που τέθηκε σε ισχύ
00:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
23:57
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης (pics&vid)
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
Η Χαμάς επιλέγει τον νέο ηγέτη της μεταξύ του Χαλέντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
23:31
ΚΟΣΜΟΣ