ΣΠΟΡ

Επιμένει για παραιτήσεις μελών της Ομοσπονδίας ο Σταύρος Κοντονής για να μην έχουμε Grexit

Επιμένει για παραιτήσεις μελών της Ομοσπονδίας ο Σταύρος Κοντονής για να μην έχουμε Grexit
ΑΠΕ ΜΜΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μια εβδομάδα πριν την λήξη του τελεσιγράφου της FIFA για την επανέναρξη του Κυπέλλου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει στην παραίτηση των μελών της ΕΠΟ που έχουν δικαστική εμπλοκή, ενώ η πλευρά του προέδρου της Ομοσπονδίας κάνει λόγο για εκβιασμό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο θέμα της επανέναρξης του Κυπέλλου, αν δεν υπάρξουν οι κινήσεις από την πλευρά της ΕΠΟ για την αυτοκάθαρσή της. Όπως είπε όχι μόνο η παραίτηση του προέδρου, αλλά όλων όσοι έχουν δικαστική εμπλοκή, είναι η κίνηση εκείνη, που μπορεί να δώσει λύση στο αδιέξοδο και να τεθεί επί τάπητος η επανέναρξη του Κυπέλλου. Προειδοποίησε ο κύριος Κοντονής δε, ότι σε περίπτωση Grexit, μοναδική υπεύθυνη θα είναι η ΕΠΟ, που πλέον θα λογοδοτήσει στην Κυβέρνηση, δίχως την προστασία της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Γκιρτζίκης: Δεν παραιτούμαι

Επίθεση στο πρόσωπο του Υφυπουργού έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ με συνέντευξή του στην εφημερίδα ARENA PRESS, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παραιτείται. «Δεν υπάρχει στο δικό μου λεξιλόγιο η λέξη ‘παραίτηση’. Δεν παραιτούμαι από την ΕΠΟ, όχι μόνο εγώ, αλλά και ουδείς από το τωρινό συμβούλιο. Γιατί να παραιτηθούμε εμείς; Άλλοι πρέπει να παραιτηθούν». Ακολούθως ο κύριος Γκιρτζίκης έκανε λόγο για πιέσεις και εκβιασμούς από την πλευρά της Κυβέρνησης, με επισκέψεις κλιμακίων από υπηρεσίες της, που την έλεγξαν.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ για την Τρίτη 12/4, με θέμα το Grexit, ενώ την ίδια μέρα υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση και στην Super League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ