ΣΠΟΡ

Μίκαελ Σουμάχερ: Αισιόδοξες εκτιμήσεις για την πορεία της υγείας του

Μίκαελ Σουμάχερ: Αισιόδοξες εκτιμήσεις για την πορεία της υγείας του
AP/Andy Wong

Ευχάριστα νέα μετά από πολύ καιρό για τον Μίκαελ Σουμάχερ και την κατάσταση της υγείας του.

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται στις 29 Δεκεμβρίου από τη στιγμή που άλλαξε η ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο θρύλος της Formula 1 έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ, όταν βγήκε εκτός πίστας, χτύπησε σε ένα βράχο και έπεσε με το κεφάλι σε έναν άλλον.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου το πρώην αφεντικό του στη Ferrari, Ζαν Τοντ, έκανε μια αισιόδοξη πρόβλεψη μετά από καιρό μιλώντας στην Bild.

«Η κατάστασή του θα βελτιωθεί! Αργά, αλλά σίγουρα» είπε ο Τοντ, πρόεδρος του αγωνιστικού σώματος της FIA, o oποίος ήταν μαζί με τον Σουμάχερ στη Ferrari για πολλά χρόνια.

«Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το ατύχημα στο σκι, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Είναι μια υπέροχη γυναίκα και επικεφαλής της οικογένειας. Δεν το περίμενε αυτό.

Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή. Αλλά τα πάει πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται. Χάρη στο έργο των γιατρών του και τη συνεργασία της Κορίνας, η οποία ήθελε να ζήσει ο σύζυγός της, ο Μίκαελ επέζησε, αλλά με συνέπειες», πρόσθεσε.

Στο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει η 52χρονη Κορίνα λέει για τον επί 26 χρόνια σύζυγό της: «Απλώς, ένιωσα ότι ήταν κάποιος ξεχωριστός. Νομίζω ότι είναι πολύ δυνατός ψυχικά. Εξαιρετικά δυνατός. Εξακολουθεί να μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα».

Δείτε το trailer:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ