Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την προεδρία της ΕΠΟ
Την απόφαση να παραιτηθεί από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
«Κεραυνός εν αιθρία» στο Πάρκο Γουδί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας το 2004 όταν σήκωσε το Euro στην Πορτογαλία, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα για την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» κόντρα στην Σουηδία, ενημέρωσε σχετικά τους άμεσους συνεργάτες του στην Ομοσπονδία.
Μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να τοποθετηθεί και γραπτώς αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει πως μετά την αποχώρηση του πρώην Ευρωβουλευτή, η Ομοσπονδία θα μπει σε διαδικασίες εκλογών, μόνο για τη θέση του προέδρου και όχι της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από το αξίωμά του, λόγω των όσων έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά στην ΕΠΟ και ήταν αντίθετα στις συνθήκες που περίμενε να συναντήσει όταν έθεσε υποψηφιότητα.
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις αμειβόμενης μαθητείας ΔΥΠΑ στον Τουρισμό
01:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16/10 - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
00:30
Ήττα στο 89' για τον ΟΦΗ από τη Ρεν που επικράτησε 2-1
00:05
Μαρσέιγ - Ολυμπιακός 0-1: Σπουδαίο «διπλό» στη Μασσαλία και κορυφή στο Europa League
00:02