ΣΠΟΡ

Αναρρώνει στο σπίτι του ο Ναδάλ, που διέκοψε πρόωρα την παρουσία του στα κορτ

Αναρρώνει στο σπίτι του ο Ναδάλ, που διέκοψε πρόωρα την παρουσία του στα κορτ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ράφαελ Ναδάλ δήλωσε το Σάββατο ότι αναρρώνει στο σπίτι του μετά τη θεραπεία που έλαβε στη Βαρκελώνη για το πρόβλημα στο πόδι του που τον ανάγκασε να διακόψει πρόωρα την παρουσία του στα κορτ μέσα στο τρέχον έτος.

Ο κάτοχος 20 τροπαίων Grand Slam (σ.σ. όσα έχουν οι Φέντερερ και Τζόκοβιτς), αντιμετώπισε προβλήματα στη μέση του στην αρχή της σεζόν προτού αποχωρήσει από το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ναδάλ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα πριν από το US Open ότι ο συνεχόμενος τραυματισμός στο πόδι δεν θα του επέτρεπε να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του έτους.

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram, ο 35χρονος Ισπανός, νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, είπε ότι είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία του και επέστρεψε στο σπίτι του. Πηγή κοντά στην ομάδα του Ναδάλ είπε ότι ο αριστερόχειρας παίκτης δεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο «βασιλιάς της χωμάτινης επιφάνειας», ο οποίος διαγνώστηκε με το πρόβλημα στο πόδι το 2005, είπε ότι δοκίμασε μια διαφορετική θεραπεία, αυτή τη φορά με σκοπό να προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του για μερικά χρόνια ακόμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ