ΣΠΟΡ

Συνάντηση θρύλων: Αντετοκούνμπο και Γκάλης μαζί

Συνάντηση θρύλων: Αντετοκούνμπο και Γκάλης μαζί
Instagram/ giannis_an34

Οι δύο θρύλοι του μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκος Γκάλης συναντήθηκαν, με τον Greek Freak να δημοσιεύει τα πειστήρια.

«Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι διάλεξαν το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είδα τη φωτιά στα μάτια του. Τι βραδιά...», ανέφερε ο Γιάννης στο μήνυμα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

H φωτογραφία είχε συγκεντρώσει ήδη πάνω από 500.000 likes και περισσότερα από 1.200 σχόλια!

Μάλιστα, σε δεύτερη οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ποζάρουν μαζί με τους Γκάλη και Θοδωρή Παπαλουκά, έχοντας αγκαλιά του τρόπαιο του πρωταθλήματος του NBA.

Το επόμενο βήμα για τον Αντετοκούνμπο

O πρωταθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε μετοχές των Μιλγουόκι Μπρούερς κι εξήγησε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπέιζμπολ, έστω και επιχειρηματικά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την πόλη του.

Η αγάπη του για την πόλη, στην οποία βρίσκεται από το 2013, ήταν εκείνη που υπερίσχυσε, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Το Μιλγουόκι με έκανε αυτό που είμαι. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο άνδρα.

Το Μιλγουόκι επένδυσε πολλά πάνω μου κι εγώ ήθελα να επενδύσω κάτι στην πόλη του Μιλγουόκι. Αγαπώ το Μιλγουόκι».

Αν και προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος του ποσοστού που απέκτησε στους Μιλγουόκι Μπρούερς, ωστόσο φαίνεται ότι ο Γιάννης ακολουθεί το παράδειγμα άλλων κορυφαίων αθλητών που επενδύουν στον επαγγελματικό αθλητικό.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Γιάννης υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς μέχρι τουλάχιστον το 2026, έναντι ποσού 228 εκατ. δολαρίων, καταδεικνύοντας την πρόθεσή του να παραμείνει στο Μιλγουόκι.

Τον Ιούλιο οδήγησε τους Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, φέρνοντας στο Μιλγουόκι τον πρώτο μεγάλο τίτλο πρωταθλήματος μετά το 1971.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ