ΣΠΟΡ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ειδική αναφορά και το «ευχαριστώ» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ειδική αναφορά και το «ευχαριστώ» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ξεχωριστή αναφορά στην απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου για το «3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προτού αναφερθώ στο τουρνουά θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένεια και τους οικείους του κ. Ίβκοβιτς, έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Καλή δύναμη και κουράγιο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Όσον αφορά το τουρνουά, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρχεσαι στο ΟΑΚΑ και να βλέπεις τους διαδρόμους, τις κερκίδες και να μην βλέπεις κάπου είτε τον Παύλο, είτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Αυτό το τουρνουά μας δίνει τη δυνατότητα να κρατάμε ζωντανή την μνήμη τους και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις τρεις ομάδες και τους προπονητές, οι οποίες αμέσως αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Και την Μακάμπι που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Θα ήθελα να πω ίσως ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον φίλο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πάντα στο άκουσμα της πρόσκλησης αυτής, μην υπολογίζοντας προγράμματα, προετοιμασίες και υποχρεώσεις, η απάντηση του είναι πάντα “ναι”.

Ένας άνθρωπος με τον οποίο μαζί έγιναν όλα όσα βλέπετε εδώ μέσα και είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι έχει φίλους και ανθρώπους που αγαπάνε, τιμάνε και σέβονται το παρελθόν.

Θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα πολύ ωραίο τουρνουά, η καλύτερη ομάδα να κερδίσει και να είναι ένα τουρνουά που όλες οι ομάδες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Να είναι μια χρονιά όπου όλοι οι αθλητές και όλες οι ομάδες όσο το δυνατόν λιγότερο ή αν γίνεται και καθόλου τραυματισμούς. Να κερδίσει η καλύτερη ομάδα, γιατί στο τέλος πάντα ένας είναι που σηκώνει τα τρόπαια.

Ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Ελπίζω για ένα πολύ όμορφο τουρνουά. Σας ευχαριστώ όλους.».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ