ΣΠΟΡ

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν δίπλα μας σε όλα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε»

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν δίπλα μας σε όλα - Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε»

Για την σχέση του με τον αείμνηστο πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μίλησε ο τεχνικός της Παρτιζάν Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τη συμμετοχή της Παρτιζάν στο 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά όσα είπε ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

«Καλησπέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μας κάλεσε. Για τους νέους παίκτες της ομάδας μου θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που όχι μόνο έχουν ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά βρίσκονται και στο κορυφαίο επίπεδο. Προσωπικά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι περισσότεροι γνωρίζετε την προσωπική σχέση που είχα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκανε για μένα και για την ομάδα. Όχι μόνο μπασκετικά, αλλά σε όλες τις πτυχές της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη που μας προσκάλεσε για να τον τιμήσουμε».

Για το τι δεν θα ξεχάσει από τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Είναι κάτι το οποίο έχω πει πάρα πολλές φορές. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα προσπαθούσε να είναι δίπλα μας. Ήταν πολλά παραπάνω από πρόεδρος και τα 13 χρόνια που ήμουν εδώ αυτό ένιωθα. Δεν είχαμε σχέση προπονητή-προέδρου. Άκουγα ό,τι με συμβούλευε και προσπαθούσε να συμβουλεύει όποιον είχε κάποιο θέμα στον σύλλογο. Ήταν κοντά μας κάθε βράδυ, ήταν κοντά σε όλους τους εργαζομένους».

Για το αν μπορούν να αναπληρωθούν απώλειες όπως αυτές των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Παύλου Γιαννακόπουλου: «Ναι σίγουρα. Αν χάνεις τέτοιους ανθρώπους πρέπει να βλέπεις την αντίδραση του κόσμου και το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι απώλειες. Καταλαβαίνεις ότι όλοι μιλάνε εδώ στην Ελλάδα για τον χαμό του κουμπάρου μου Ντούντα και παλαιότερα για τον κ. Γιαννακόπουλο. Θα μου λείπουν για όλη μου τη ζωή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ