ΣΠΟΡ

Ο Λη Τζόμπερ είναι ο πιο φανατικός οπαδός της Λέστερ και ανυπομονεί για το πρωτάθλημα

Ο Λη Τζόμπερ είναι ο πιο φανατικός οπαδός της Λέστερ και ανυπομονεί για το πρωτάθλημα
ΑΠΕ ΜΜΕ / EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Ο 36χρονος Lee Jobber διεκδικεί τον τίτλο του πιο πιστού οπαδού της Λέστερ και εφέτος βλέπει τα όνειρα του να γίνονται πραγματικότητα με την ομάδα να αγγίζει το «θαύμα» της κατάκτησης του τίτλου. Και εκείνος θα είναι εκεί, ανάμεσα στους άλλους οπαδούς των «αλεπούδων» για να το πανηγυρίσει με το ταμπούρλο του.

Γιατί ο Τζόμπερ είναι ένας «θρύλος» της κερκίδας της Λέστερ και αυτός που δίνει τον τόνο με τα κτυπήματα στο τύμπανο του σε όλα τα ματς. Στα 36 του καυχιέται ότι δεν έχει χάσει εδώ και 32 χρόνια (!) ούτε ένα εντός έδρας παιχνίδι των «αλεπούδων» και μόλις 6 (!) εκτός έδρας ταξίδια της.

jobber 5


(Πηγή: TWITTER / @TheSunFootball / THE SUN)

jobber 1


(Πηγή: Twitter)

Τρομακτικός στην όψη, θηριώδης. Με περισσότερα από 150 τατουάζ στο κορμί του και ανάμεσά τους μια τεράστια αλεπού (έμβλημα του συλλόγου) που κοσμεί την πλάτη του. Από το 2003 είναι ο επίσημος «ντράμερ» της Λέστερ και σε κάθε παιχνίδι δεν σταματά λεπτό να δίνει ρυθμό γυμνός από την μέση και πάνω. Μέχρι που οι γιατροί του το απαγόρευσαν γιατί σε κάποιο ματς του περασμένου Γενάρη κινδύνεψε η υγεία του.

jobber 4


(Πηγή: TWITTER)

«Έχω νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μετά από χειμερινά ματς» λέει στην SUN, «αλλά πήρα αμέσως εξιτήριο. Μόνο νεκρός δεν θα πάω στο γήπεδο». Πίσω όμως από την όψη αυτή κρύβεται ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Πέρυσι δεν δίστασε να λάβει μέρος σε φιλανθρωπικό αγώνα με ποδήλατα (...) για να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτιστικά παιδιά. Επίσης μπορεί κανείς να τον δει να τραγουδάει μαζί με μέλη της Εκκλησίας της Πεντηκοστής της πόλης του Λέστερ καθώς είναι βαθιά θρησκευόμενος.

jobber lcfcfacebook 1


(Πηγή: FACEBOOK / Leicester City Football Club)

jobber 2


(Πηγή: TWITTER)

Πιστεύει ότι με «διπλό» αύριο κόντρα στην Σάντερλαντ, το όνειρο του να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με την Λέστερ θα γίνει πραγματικότητα. «Είμαστε 7 βαθμούς μπροστά και είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους μας. Κανείς δεν λέει ‘θα το πάρουμε’, νιώθεις την ένταση σε κάθε παιχνίδι ανάμεσα μας. Αν δεν τα καταφέρουμε πάντως, νομίζω ότι τελικά θα είναι η Άρσεναλ πρωταθλήτρια».

Μένουν 6 αγώνες ακόμη. Ο Τζόμπερ πάντως ότι και να γίνει, θα είναι παρών σε όλα τα ματς. Και αν η Λέστερ κατακτήσει το πρωτάθλημα, το τύμπανό του θα ακουστεί σε όλη την Αγγλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ