ΣΠΟΡ

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Συγκινητικό βίντεο στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Συγκινητικό βίντεο στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού

Βίντεο αφιερωμένο στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού έπαιξε στο Jumbotron του ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιείται το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης του 3ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Από το qube που υπάρχει από πέρυσι στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ, έπαιξε βίντεο αφιερωμένο στον ιστορικό ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, οι παίκτες των δύο ομάδων σταμάτησαν την προθέρμανση για να παρακολουθήσουν το βίντεο, ενώ και ο κόσμος χειροκρότησε συγκινημένος, μόλις τελείωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ τίμησαν τη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν το τζάμπολ στην αναμέτρηση Εφές-Ουλμ.

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ θρηνεί τις τελευταίες μέρες την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός θρύλου του αθλήματος, που άφησε το στίγμα του και στη χώρα μας για πολλά χρόνια.

Λίγο πριν από το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», Εφές-Ουλμ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, οι ομάδες στο παρκέ και περίπου 1.500 φίλαθλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις εξέδρες τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σέρβου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ