ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, δεν μετανιώνω για όσα έχω πει

Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, δεν μετανιώνω για όσα έχω πει
AP Photo/Thibault Camus

«Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή» δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε προώθησε τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού μέσω καμπάνιας και πως δεν είναι κατά του εμβολιασμού. 

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Και να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να πάει να εμβολιαστεί. Εγώ δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Ό,τι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τένις είμαι καλύτερος σε σχέση με την ιατρική. Θα εμβολιαστώ σίγουρα φέτος. Θα το κάνω για να έχω μια κανονική κοινωνική ζωή. Έχει ενοχλήσει τους πάντες όλο αυτό με τον Covid» είπε ο έλληνας τενίστας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε επίσης πως δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει κατά καιρούς δηλώση, με την δήλωσή του τον Αύγουστο ότι θα εμβολιαστεί όταν γίνει υποχρεωτικό να προκαλεί κύμα αντιδράσεων, καθώς -μεταξύ άλλων- ο συγκεκριμένος αθλητής είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για να επικοινωνήσει την καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς» αναφορικά με την ανάγκη τήρησης των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Επανερχόμενος στο θέμα, είχε επίσης πει ότι το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί αρκετά και δεν έβλεπε λόγο για κάποιον στη δική του ηλικιακή κατηγορία να εμβολιαστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ