Formula 1: Ταχύτερος ο Χάμιλτον αλλά η ποινή έδωσε την pole position στον Μπότας
Την 18η pole position της καριέρας του πανηγύρισε ο Βαλτέρι Μπότας, μολονότι δεν ήταν ο ταχύτερος στα σημερινά, χρονομετρημένα δοκιμαστικά για το τουρκικό Grand Prix της Formula 1.
Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα της Κωνσταντινούπολης, αλλά δεν θα εκκινήσει αύριο από την πρώτη θέση, καθώς έχει τιμωρηθεί με ποινή δέκα θέσεων.
Ετσι θα εκκινήσει αύριο από τη 11η θέση και η pole position πήγε στον άλλο πιλότο της Mercedes, τον Μπότας, ο οποίος είχε το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, αλλά αύριο θα είναι στην κορυφή της εκκίνησης.
Δίπλα του στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) και στην τρίτη θέση ο Σαρλ Λεκλέρκ (Ferrari). Να σημειωθεί πως ο Χάμιλτον είναι δύο βαθμούς πάνω από τον Μαξ Φερστάπεν, επτά γκραν πρι πριν τη λήξη του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Δασμοί 3 ευρώ σε παραγγελίες έως 150 ευρώ από 1/7 στα μικροδέματα - Τι αλλάζει στις online αγορές
03:00
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30