ΣΠΟΡ

Βίντεο αφιέρωμα της Μπαρτσελόνα και "ευχαριστώ" της Μίλαν στον Κόμπε Μπράιαντ που αποχωρεί

Βίντεο αφιέρωμα της Μπαρτσελόνα και "ευχαριστώ" της Μίλαν στον Κόμπε Μπράιαντ που αποχωρεί
Reuters / Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports TPX IMAGES OF THE DAY

Η Μπαρτσελόνα ετοίμασε ένα εξαιρετικό βίντεο αφιέρωμα στο Κόμπε Μπράιαντ, που είναι δηλωμένος οπαδός των μπλαουγκράνα και ολοκληρώνει την καριέρα του στα γήπεδα του NBA. Μήνυμα και από την Μίλαν για τον μεγάλο άσσο.

Στο βίντεο παρουσιάζονται μοναδικές στιγμές του Κόμπε από τα παρκέ του Αμερικανικού πρωταθλήματος, κυρίως όμως από την επίσκεψη του στην Βαρκελώνη και τις στιγμές, που πέρασε μαζί με τα αστέρια της Μπαρτσελόνα και τους οπαδούς της.

«Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, όλοι το ξέρουν ότι είναι η αγαπημένη μου ομάδα» λέει στο βίντεο ο Κόμπε, για τον οποίο μιλούν ο Άντρες Ινιέστα και ο Κάρλες Πουγιόλ.

«Είναι εύκολο, ο Κόμπε είναι ηγέτης, μοναδικός παίκτης, καταπληκτικό ταλέντο, που τις δύσκολες στιγμές παίρνει την ευθύνη για την ομάδα του στο γήπεδο» τονίζει ο Ινιέστα, ενώ ο Πουγιόλ υπογράμμισε ότι αποτέλεσε παράδειγμα για πολλούς αθλητές.

«Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος, ένας θρύλος. Είναι έμπνευση για τους άλλους αθλητές, να τον βλέπεις να αγωνίζεται στα γήπεδα».

Και η Μίλαν όμως έκανε την δική της ανάρτηση για τον Κόμπε Μπράιαντ, λέγοντας ότι "ήταν ευχαρίστηση να βλέπει έναν ροσονέρο να κυριαρχεί όλα αυτά τα χρόνια στο NBA". Είναι γνωστό ότι ο Κόμπε μεγάλωσε στην Ιταλία (όταν ο πατέρας του μετακόμισε από την Αμερική για να παίξει μπάσκετ στην γειτονική χώρα) και μικρός έπαιζε και ποδόσφαιρο και η Μίλαν ήταν η αγαπημένη του ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ