Τάσος Νικολογιάννης - ΟΠΑΠ Game Time: Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς θα παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ίντερ
Τρία μεγάλα ντέρμπι διεξάγονται το Σαββατοκύριακο σε Super League, Premier League και Serie A και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Τάσο Νικολογιάννη.

Ο γνωστός ρεπόρτερ σχολιάζει το πρώτο εφετινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο» με τον ΠΑΟΚ. Συγκρίνει την τωρινή εικόνα των «πρασίνων» σε σχέση με την περσινή και αναλύει τα υπέρ και τα κατά των δύο αντιπάλων στο ντέρμπι της Κυριακής (19:30). «Εφέτος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει έρθει για να βάλει τη σφραγίδα του ώστε να παίξει και πάλι ο Παναθηναϊκός κυριαρχικό ποδόσφαιρο» τονίζει για τον Παναθηναϊκό, ενώ για τον ΠΑΟΚ αναφέρει: «Είναι συγκροτημένη και ισορροπημένη ομάδα. Θα βγει μπροστά για να πετύχει γκολ και ίσως αφήσει ανοιχτούς χώρους στην άμυνα».
Αναλύει επίσης τα μεγάλα ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 6/11, στις 14:30) και της Serie A, Μίλαν-Ίντερ (Κυριακή 7/11, στις 21:45).
Δείτε το βίντεο:
Συνελήφθησαν τρεις άνδρες στη Γλυφάδα που προέταξαν σε αστυνομικούς πιστόλι, μαχαίρι και σφυρί (pic)
18:09
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33