ΣΠΟΡ

Champions League:Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών

Champions League:Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών
Reuters / Andrew Yates

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπυ τα ημιτελικά του Champions League, αλλά με δύο ενδιαφέροντα ματς, όπου οι δύο θεωρητικά «μεγάλοι», Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν θα έχουν τις ρεβάνς στην έδρα τους.

Η «πρωτάρα» των ημιτελικών Μάντσεστερ Σίτυ θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πελεγκρίνι θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, φιλοδοξώντας να την αποκλείσει. Στα δύο προηγούμενα πάντως ματς των δύο ομάδων οι Μαδριλένοι έχουν μια ισοπαλία (1-1 στην Αγγλία) και μια νίκη (3-2 στο Μπερναμπέου) στους ομίλους του 2012-13. Η Ρεάλ μάλιστα είναι αήττητη στα τελευταία 8 ματς με Αγγλικές ομάδες, έχοντας μάλιστα τρεις συνεχόμενες νίκες.

Το 2ο ζευγάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπάγερν ξαναφέρνει τον Γκουαρντιόλα απέναντι στους ροχιμπλάνκος και ξυπνά μνήμες από τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1974, όταν οι Βαυαροί είχαν σηκώσει το τρόπαιο στον επαναληπτικό τελικό με 4-0 (μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα). Πάντως η ομάδα του Σιμεόνε έχει εξαιρετική παράδοση μέχρι τώρα με τους υπόλοιπους Γερμανικούς συλλόγους με μόλις μία ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια της.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν στις 26 και 27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου, ενώ γηπεδούχος στο Μιλάνο και τον τελικό της 28ης Μάϊου, θα είναι ο νικητής του πρώτου ζευγαριού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ