SPONSORED ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα στη φάση των 16 με δυνατές αναμετρήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα στη φάση των 16 με δυνατές αναμετρήσεις
INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
  • Παναθηναϊκός-Βόλος και Άρης-ΟΦΗ με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινάει σήμερα. Οι αγώνες είναι διπλοί και στις σημερινές πρώτες αναμετρήσεις το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες Άρης-ΟΦΗ (17:00) και Παναθηναϊκός-Βόλος (19:00).

Εκτός έδρας αγωνίζονται ο Ολυμπιακός (στις 17:00) με τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ (στις 21:30) με τη Λάρισα, ενώ η ΑΕΚ (στις 20:15) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Κηφισιά.

Η αυλαία της φάσης των «16» ανοίγει με το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός (15:00) και τα πρώτα παιχνίδια ολοκληρώνονται αύριο με τις αναμετρήσεις Άγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00) και Λαμία-Ιωνικός (17:00).

Η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και ο νικητής των κόρνερ

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τις πιο σπουδαίες σημερινές αναμετρήσεις, του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και του Άρη με τον ΟΦΗ.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι για την πρώτη/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ