Ο Μπάμπης Σαραντινάκης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ για τη «διαβολοεβδομάδα» των ελληνικών ομάδων
Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει τους αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού στην Euroleague
«Μαραθώνιο» χαρακτηρίζει την εφετινή χρονιά στην Euroleague ο Μπάμπης Σαραντινάκης ο οποίος αναλύει στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη διπλή αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης και σχολιάζει τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μιλάνο στο οποίο ο «εξάστερος» μπορεί να παίξει, όπως λέει, χωρίς άγχος (Τρίτη 14/12, στις 21:30).

Αναγνωρίζει τις δυσκολίες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και τη δύναμη της έδρας του την οποία πρέπει να υπερασπιστεί, όπως δηλώνει, με εμφατικό τρόπο (Τετάρτη 15/12, στις 21:30)
Ο Μπάμπης Σαραντινάκης μιλά επίσης στο ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ για τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα (Πέμπτη 16/12, στις 21:00) και Ολυμπιακός-Βιλερμπάν (Παρασκευή 17/12, στις 21:00).
Η εκτός τόπου και χρόνου κόντρα Βίσση- Καρβέλα με φόντο έναν δύσκολο χειμώνα
13:41
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αρκαδία - Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
13:40
Βρέφος τριών μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Ιωαννίνων
13:37
Επίθεση μαθητή με μαχαίρι σε σχολείο στην Πολωνία: Επτά τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά
13:35