SPONSORED ΣΠΟΡ

Super League: Εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Super League: Εκτός έδρας αναμετρήσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
AP Photo

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής

Ο δεύτερος γύρος της Super League ξεκίνησε χτες με τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Τρίπολης κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ριτζίς Κρεσπί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η 14η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με εκτός έδρας αναμετρήσεις για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνει το παιχνίδι της Λαμίας με τον Βόλο. Το ματς Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας.

Στις 17:15 αρχίζουν οι αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και Λαμία-Βόλος. Στις 19:30 γίνεται η σέντρα στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Δυνατά παιχνίδια σε Premier League και Bundesliga

Στην Premier League το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής.

Στις 21:30 αρχίζουν τα παιχνίδια Μπράιτον-Γουλβς, Μπέρνλι-Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον και στις 22:00 ξεκινάει το ματς Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ.

Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 16η αγωνιστική της Bundesliga.

Στις 19:30 αρχίζει ο αγώνας Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ακολουθούν στις 21:30 τα ματς Ντόρτμουντ-Γκρόιτερ Φιρτ, Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ, Ουνιόν Βερολίνου-Φράιμπουργκ και Άουγκσμπουργκ-Λειψία.

Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κόρνερ και γκολ

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια της Super League, της Premier League και της Bundesliga.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτά για την πρώτη/τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, το Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τη διαφορά νίκης και το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Μπάγερν

Στη Euroleague ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (21:30) στο ΣΕΦ τη Μπάγερν σε αγώνα για την 15η αγωνιστική.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, μεταξύ άλλων, για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ και τους Over/Under πόντους παικτών.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ