ΣΠΟΡ

Φεύγει ο Πογέτ από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δήλωσή του!

Φεύγει ο Πογέτ από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δήλωσή του!
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με μια δήλωση βόμβα, ο Γκουστάβο Πογέτ ενημέρωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ, ότι αποχωρεί το καλοκαίρι από τον πάγκο της ομάδας, παρότι πρόθεση του ήταν να ανανεώσει την συνεργασία του! Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό τεχνικό η "διαρροή" της συνάντησης του μάνατζερ του με την ΠΑΕ και η δημοσιοποίηση των συνομιλιών σε μερίδα του Τύπου, είναι η αιτία που τον οδηγεί στην απόφαση αυτή. Μετά το ματς με Ατρόμητο οι όποιες εξελίξεις.

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από τον σύλλογό σας όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στον σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι ενάντια στην ξεκάθαρα αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ» εξηγεί αρχικά στην δήλωσή του ο Πογέτ και συνεχίζει.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα, για τους οπαδούς μας, τον σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με εμένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε τα τελευταία παιχνίδια μαζί».

pae aek anakoinosi poyet

Θέση με επίσημη ανακοίνωση της πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αύριο Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Oλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα».

Λίγο πριν τις 20.00, τόσο ο Πογέτ, όσο και οι συνεργάτες του βρέθηκαν κανονικά στο ραντεβού της ομάδας στο ΟΑΚΑ και επιβιβάστηκαν στο πούλμαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της αποστολής για τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου, προκειμένου να μεταβούν στο ξενοδοχείο που θα αποσυρθούν οι Κιτρινόμαυροι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ