ΣΠΟΡ

Δεν συνεχίζει τελικά στην ΑΕΚ ο Πογέτ, νέος τεχνικός ο Στέλιος Μανωλάς

Δεν συνεχίζει τελικά στην ΑΕΚ ο Πογέτ, νέος τεχνικός ο Στέλιος Μανωλάς
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς συναντήθηκαν με τον Πογέτ και του ανακοίνωσαν την λύση της συνεργασίας, παρά την ανακοίνωση ότι η ΠΑΕ θα αποφάσιζε μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Προπονητής αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς.

Στο ξενοδοχείο ο Πογέτ είχε νωρίτερα μιλήσει στους παίκτες του επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τα όσα ανέφερε και στην δημόσια τοποθέτησή του (ενώ νωρίτερα υποστήριξε ότι έχει ενημερώσει με επιστολή του και την ΠΑΕ).

Όμως οι κύριοι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς πήγαν εσπευσμένα και συναντήθηκαν με τον Ουρουγουανό τεχνικό, ζητώντας του να λυθεί από απόψε, κοινή συναινέσει, το συμβόλαιο του, αφού υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια για την στάση του από την πλευρά Μελισσανίδη.

Έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε εκ νέου τους παίκτες του στο σαλόνι για να τους ενημερώσει και να τους αποχαιρετήσει. Φέρεται μάλιστα να είναι σε έξαλλη κατάσταση με την διοίκηση (με προσωπική επίθεση στον κύριο Μελισσανίδη) και τον τρόπο της αποπομπής του, σύμφωνα με τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του, επικεντρώνοντας τα πυρά του και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, που έκανε λόγο, για «αποφάσεις μετά το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά μέσα σε λιγότερες από 2 ώρες του ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας».

2395295


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Στέλιος Μανωλάς θα κάτσει στον πάγκο στον αυριανό ημιτελικό με τον Ατρόμητο. Ο παλαίμαχος άσος είχε αναλάβει την Ένωση μετά το διαζύγιο με τον Τραϊανό Δέλλα και την είχε οδηγήσει σε δύο σημαντικές νίκες με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα (5-1) και την Ξάνθη για το κύπελλο (1-0).

Νωρίτερα ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ φέρεται να έχει πει στους παίκτες, ότι πήρε την απόφαση αυτή γιατί υπήρχαν ορισμένα πράγματα στις συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του, που διέρρευσαν και για αυτό πήρε την απόφαση αυτή, βγάζοντας και την δημόσια ανακοίνωση για να μην διαστρεβλωθεί η θέση του. Πάντως τους τόνισε ότι θα ναι μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δώσουν όλοι το 100% για να πετύχουν σε play off και Κύπελλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ