ΣΠΟΡ

Κατώτερη των προσδοκιών η ΑΕΚ, ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 1-2

Κατώτερη των προσδοκιών η ΑΕΚ, ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 1-2
Η ΑΕΚ κατέρρευσε παρότι προηγήθηκε. Intime/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η ΑΕΚ κατέρρευσε παρότι προηγήθηκε και ο ΟΦΗ έφυγε δίκαια θριαμβευτής από το ΟΑΚΑ αφήνοντας την στο -11 από την κορυφή.

Αυτή δεν ήταν η ΑΕΚ και σίγουρα γνώρισε δίκαιη ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση για ακόμη φορά δεν μπόρεσε να πάρει το τελευταίο ματς της χρονιάς, συνεχίζοντας το αρνητικό της σερί εδώ και 13 χρόνια.

Ο κρητικός θρίαμβος δεν φέρνει την ΑΕΚ μόνο στο -11 και στο λογικό συμπέρασμα πως η διεκδίκηση του φετινού τίτλου έκανε... φτερά, αλλά και στην πικρή διαπίστωση πως η αγωνιστική παρουσία της ήταν κατώτερη της προσδοκιών.

Παρά το γεγονός ότι η εκκίνηση ήταν καλή με σχετικά γρήγορο γκολ, η ΑΕΚ κατέρρευσε μετά την ισοφάριση του ΟΦΗ και εμφάνισε εικόνα που θύμισε έντονα την περσινή ομάδα.

Η μεσαία της γραμμή ήταν κομμένη στα... δύο, ενώ η άμυνά της έμπαζε και έγιναν λάθη που απαγορεύονται εάν θες να λες πως πας για πρωτάθλημα.

Ακόμα και ο Αργύρης Γιαννίκης έγινε μέρος της «κακής ημέρας στη δουλειά». Οι αλλαγές του δεν βοήθησαν για να μαζευτεί το πρόβλημα στο κέντρο, ενώ και η διαχείριση δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Κι ας χάθηκαν πάλι πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Είναι αρμοδιότητά του να βρίσκει λύσεις προκειμένου να καλύπτει τις αδυναμίες που υπάρχουν, και με τον ΟΦΗ δεν το έπραξε.

Ήταν μια σκληρή ήττα για την ΑΕΚ που θα προκαλέσει κραδασμούς. Το ζητούμενο πλέον, εκτός από την αναγκαιότητα απόκτησης ενός χαφ τον Γενάρη, είναι να μην πετάξει λευκή πετσέτα.

Να συνεχίσει τουλάχιστον το πλάνο που εφαρμόζεται και με την μεταγραφική ενίσχυση να γίνει πιο ανταγωνιστική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ