ΣΠΟΡ

Προπονητής του Παναθηναϊκού στην θέση του Τζόρτζεβιτς αναλαμβάνει ο Πεδουλάκης

Προπονητής του Παναθηναϊκού στην θέση του Τζόρτζεβιτς αναλαμβάνει ο Πεδουλάκης
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Στην δοκιμασμένη λύση του Αργύρη Πεδουλάκη στρέφεται τελικά ο Παναθηναϊκός για την θέση του Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την λύση της συνεργασίας του το βράδυ της Τρίτης, την ήττα από την Λαμποράλ και τον αποκλεισμό από το Final 4 της Euroleague.

Ο Έλληνας προπονητής επιστρέφει στον πάγκο του τριφυλλιού, έπειτα από δύο χρόνια. Tον Μάρτιο του 2014, ο Αργύρη Πεδουλάκης είχε απολυθεί μετά από ματς της Euroleague πάλι με την Λαμποράλ.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος» ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Πεδουλάκη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

2006252


(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο Πεδουλάκης προπόνησε για 1,5 χρόνο το «τριφύλλι», από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τον Μάρτιο του 2014 και οδήγησε τους πράσινους σε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας. Μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, είχε ακολουθήσει ένα μικρό πέρασμα από την Ούνικς Καζάν, στην οποία έμεινε μόλις για λίγους μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ