Κατερίνα Στεφανίδη κατά ΠΣΑΤ: Γιατί αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο κι όχι ο Τεντόγλου;
Την απορία της για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του ΠΣΑΤ, σύμφωνα με την οποία κορυφαίος έλληνας αθλητής της χρονιάς είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εξέφρασε η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μέσω ανάρτησης στο Twitter.
«Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.
Η ανάρτησή της προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media, με την αθλήτρια να επανέρχεται λίγο αργότερα.
«Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου», έγραψε.
Οι πρώτες κινήσεις του νέου βρετανού πρωθυπουργού με έμφαση στο κόστος ζωής και τη στέγαση
15:43
Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College: Μεγαλειώδεις Αποφοιτήσεις σε Πράγα, Aθήνα και Θεσσαλονίκη
15:39
Eurostat: Ευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας στη μείωση του δημόσιου χρέους
15:37
Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Πρέβεζα εξιχνίασαν οι Αρχές
15:33