ΣΠΟΡ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 3η φορά τον Α.Ο. Θήρας και κατέκτησε το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 3η φορά τον Α.Ο. Θήρας και κατέκτησε το πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών
Facebook / HELLENIC FOOTBALL FEDERATION (Ε.Ο.ΠΕ)

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο γυναικείο βόλεϊ συνεχίζεται και μετά το Κύπελλο κατέκτησε και το πρωτάθλημα νικώντας με 3-0 την σειρά των τελικών με τον Α.Ο. Θήρας.

Το νταμπλ των ερυθρόλευκων κοριτσιών είναι το 4ο στη σειρά δημιουργώντας μια δυναστεία στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ. Και σε αυτό το ματς ήταν άνετη η νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 σετ (25-14, 27-25, 25-9).

Στην σειρά των τελικών έχασαν μόνο ένα σετ στην Θήρα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με μία μόνο ήττα από τον Πανναξιακό με 3-1 σετ.

osfp thira 2


(Πηγή: FACEBOOK / HELLENIC FOOTBALL FEDERATION)

osfp vollei


(Πηγή: FACEBOOK / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ)

Συγχαρητήρια στις παίκτριες του μοίρασε μετά το ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάσεβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Μία καλή σεζόν. Είχαμε καλό ματς, είχαμε όμως στιγμές που στο δεύτερο σετ ήμασταν αγχωμένοι. Περιμέναμε ίσως το τέλος, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Η Σαντορίνη έπαιξε καλύτερα στα δύο πρώτα ματς. Συγχαρητήρια στα κορίτσια».

https://www.instagram.com/p/p

Ικανοποιημένος από την πλευρά του ο προπονητής του Α.Ο. Θήρας Απόστολος Οικονόμου, για την εκπληκτική σεζόν της ομάδας του: «Για εμάς ήταν ονειρεμένη η χρονιά, νομίζω πως ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας. Στόχος ήταν η τετράδα κι όχι μόνο τον πετύχαμε, αλλά καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι τον τελικό, αφήνοντας εκτός μία ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό. Εφέτος βάλαμε τη βάση για να παραμείνουμε στην ελίτ, αυτό είναι το δύσκολο».

Διαβάστε σχετικά

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας γυναικών στο βόλεϊ κερδίζοντας στον τελικό 3-0 την ΑΕΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ