ΣΠΟΡ

Ήττα-αποκλεισμός του πρωταθλητή Ευρώπης στο πόλο γυναικών Ολυμπιακού από την Ούιπεστ

Ήττα-αποκλεισμός του πρωταθλητή Ευρώπης στο πόλο γυναικών Ολυμπιακού από την Ούιπεστ
Στον μικρό τελικό με την Κίνεφ Κιρίσι ο Ολυμπιακός σε επανάληψη του περυσινού ημιτελικού του Euro League γυναικών στο πόλο EUROKINISSI / ICONPRESS

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τον τελικό του Euro League στο πόλο γυναικών χάνοντας 12-11 από την Ουγγρική Ουίπεστ, που προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Σαμπαντέλ (12-11 την Ρωσική Κίνεφ στον πρώτο ημιτελικό).

Οι ερυθρόλευκες έπαθαν μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο του αγώνα και από το 10-7 που ήταν μπροστά στο σκορ δέχθηκαν 5 (!) γκολ από τις Ουγγαρέζες (έκλεισαν με διπλή άμυνα την φουνταριστή Ασημάκη, όπως και στους αγώνες της εθνικής μας), βάζοντας μόλις 1 (ελάχιστα σουτ από την περιφέρεια) και χάνοντας το ματς και την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Ακόμη και έτσι θα μπορούσαν να πάνε το ματς στα πέναλτυ, αλλά στο τελευταίο σουτ (1 δευτερόλεπτο πριν το τέλος του αγώνα) της Ασημάκη από το ένα μέτρο η Ουγγαρέζα τερματοφύλακας έκανε απίθανη απόκρουση διατηρώντας τη νίκη για την ομάδα της.

Τα 8λεπτα Ουίπεστ-Ολυμπιακός: 2-3, 3-4, 2-3, 5-1

3 γκολ έβαλαν η Ελευθεριάδου και η Αβραμίδου, 2 η Έγκενς και από ένα Ασημάκη, Έμολο και Μπιανκόνι.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει τώρα για την τρίτη θέση αύριο στις 12.00 με την Κίνεφ Κιρίσι, ενώ θα ακολουθήσει ο τελικός της Σαμπαντέλ (περυσινή φιναλίστ) με την Ούιπεστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ