ΣΠΟΡ

Australian Open: Πικρή ήττα για Σάκκαρη - Αποκλείστηκε από τους «8»

Australian Open: Πικρή ήττα για Σάκκαρη - Αποκλείστηκε από τους «8»
Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τζέσικα Πέγκουλα AP Photo/Tertius Pickard

Από τη συνέχεια του Australian Open αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη καθώς η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. 

Η Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) σε 1 ώρα και 35 λεπτά από την Τζέσικα Πέγκουλα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Μελβούρνης.

Η Αμερικανίδα τενίστρια εμφανίστηκε περισσότερο καλή και πιο σταθερή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παίρνοντας για δεύτερη φορά την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά της Μελβούρνης.

Η Πεγκούλα αιφνιδίασε τη Σάκκαρη στην αρχή του παιχνιδιού και προηγήθηκε 1-0 με μπρέικ. Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε τον πρώτο της πόντο στο τρίτο γκέιμ, το οποίο και κέρδισε μειώνοντας σε 2-1. Στο έκτο γκέιμ η Σάκκαρη απάντησε με δικό της μπρέικ και έτσι ισοφάρισε σε 3-3, ωστόσο η Αμερικανίδα με νέο μπρέικ προηγήθηκε εκ νέου (4-3). Στο έκτο γκέιμ η Σπαρτιάτισσα επανέφερε την τάξη και με το δεύτερο μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5, ενώ το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ (6-6). Εκεί η Πεγκούλα ήταν αλάνθαστη και με 7-0 έκλεισε το πρώτο σετ με 7-6 και προηγήθηκε 1-0.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ