ΣΠΟΡ

Super League: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Τετάρτης στην μνήμη του Άλκη

Super League: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Τετάρτης στην μνήμη του Άλκη
Η 22η, όσο και η 23η αγωνιστική, θα είναι αφιερωμένες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της βίας ΙΝΤΙΜΕ

Η Super League ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Πέρα από τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, στον οποίο θα υπάρξουν εκδηλώσεις μνήμης για τον άτυχο 19χρονο που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ήταν φίλαθλος των «κίτρινων», σε όλους τους αγώνες της Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Η ανακοίνωση της Super League

«Σε όλους τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, τόσο η 22η, όσο και η 23η αγωνιστική, θα είναι αφιερωμένες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της βίας, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Super League.

Πέρα από τις πρωτοβουλίες της Super League και όλων των ομάδων που την απαρτίζουν, η διοργανώτρια αρχή, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), θα προβάλλει μηνύματα κατά της βίας.

Όλες οι ομάδες της Super League, όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, στέλνουν ένα μήνυμα: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ