Ο Ριάντ Μαχρέζ της Λέστερ ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς από την PFA
Ο Γαλλό-Αλγερινός μέσος της Λέστερ Ριάντ Μαχρέζ κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA) ξεπερνώντας και δύο συμπαίκτες του στην σχετική ψηφοφορία, τον Βάρντι και τον Καντέ.
Ο Μαχρέζ είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας τίτλου της Λέστερ εφέτος έχοντας σκοράρει 17 φορές και έχοντας δώσει 11 ασσίστ, και με μια πληθωρική παρουσία στο παιχνίδι των «αλεπούδων».
Βραβείο πήρε και ο Τζέιμι Βάρντι για το εκπληκτικό σερί σκοραρίσματος (11 συνεχόμενα ματς) που είχε και το ρεκόρ που πήρε από τον Φαν Νιστελρόι.
Βραβεύτηκαν ακόμη ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ, ως ο καλύτερος νέος παίκτης, ενώ στον Ράιαν Γκιγγς δόθηκε το βραβείο ήθους και αξίας.
Όσο για την καλύτερη 11άδα αποτελείται από τους: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπεγιερίν (Άρσεναλ), Μόργκαν (Λέστερ), Άλντερβαϊρελντ (Τότεναμ), Ρόουζ (Τότεναμ), Καντέ (Λέστερ), Ντέλε Άλι (Τότεναμ), Μαχρέζ (Λέστερ), Παγιέ (Γουέστ Χαμ), Βάρντι (Λέστερ), Κέιν (Τότεναμ).
Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Κρατάει σε δημοτικότητα ο Τραμπ - «Οχι σε χερσαία επιχείρηση στο Ιράν»
21:42
Μικρό πόσουμ βρήκε τους «χαμένους συγγενείς» του σε κατάστημα δώρων στην Τανζανία (pic&vid)
21:37
Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
21:33
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πρωτιά για τη ΝΔ - «Αδικαιολόγητος» ο πόλεμος στο Ιράν λένε οι πολίτες
21:23