ΣΠΟΡ

Ο Μακ Γκρέγκορ λέει ότι θα λάβει κανονικά μέρος στους αγώνες, διαψεύδει ο UFC!

Ο Μακ Γκρέγκορ λέει ότι θα λάβει κανονικά μέρος στους αγώνες, διαψεύδει ο UFC!
Instagram / thenotoriousmma (Conor Mc Gregor)

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής του MMA Κόνορ Μαγκρέγκορ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του στους αγώνες του UFC και θα δώσει κανονικά την πολυαναμενόμενη ρεβάνς με το Νέιτ Ντίαζ το καλοκαίρι. Λίγη ώρα αργότερα οι διοργανωτές τον διέψευσαν κατηγορηματικά!

Μετά από μία εβδομάδα αναρτήσεων και ανακοινώσεων, με τον Κόνορ Μακ Γκρέγκορ να γνωστοποιεί ακόμη και την «απόσυρση» του, η διαμάχη του με τους διοργανωτές των αγώνων του UFC το καλοκαίρι έμοιαζε να λαμβάνει τέλος.

Με καινούργιο του ποστάρισμα ο Ιρλανδός πρωταθλητής ενημέρωσε τους φίλους του ότι θα δώσει κανονικά το παρόν τον Ιούλιο και θα αντιμετωπίσει το Ντίαζ στις 9/7 θέλοντας να πάρει την ρεβάνς για την ήττα του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι όλο αυτό ήταν τελικά ένα καλοστημένο τρυκ για την προώθηση των αγώνων. Ιδιαίτερα μάλιστα επιτυχημένο από οποιαδήποτε «συνηθισμένη» συνέντευξη ή παρουσίαση του Μακ Γκρέγκορ, με το κοινό των Μεικτών Πολεμικών Τεχνών να ανταποκρίνεται μαζικά και να αναζητά κάθε στιγμή νεότερα για την «απόσυρσή» του...

Διαψεύδει o UFC

Λίγη ώρα αργότερα όμως ήρθαν τα πάνω κάτω, αφού ο ο πρόεδρος του UFC, Ντέινα Γουάιτ διέψευσε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο λέγοντας μάλιστα ότι δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με κάποιον από την πλευρά του Ιρλανδού μαχητή. Είτε τον ίδιο τον ΜακΓκρέγκορ είτε τον μάνατζέρ του.

«Δεν είναι αλήθεια. Δεν έχω μιλήσει με τον Κόνορ ή τον μάνατζέρ του από τη συνέντευξη Τύπου. Δεν ξέρω γιατί το έγραψε αυτό στο twitter», ήταν το σχόλιο του Γουάιτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ