ΣΠΟΡ

Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού για την Α1 του μπάσκετ

Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού για την Α1 του μπάσκετ
paobc / v.stolis

Με φόρα μπήκε ο Παναθηναϊκός στα play-off της Α1 στο μπάσκετ νικώντας εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου με 91-63 στην πρεμιέρα του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο των «πρασίνων», αλλά και την επανεμφάνιση του Νίκου Παππά.

Ύστερα από σχεδόν τρεις μήνες, ο Παππάς επέστρεψε στη δράση, αγωνιζόμενος για 12' και πετυχαίνοντας 8 πόντους (2/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο), ο Φελντέιν είχε 20 με 5/7 τρίποντα (12/25 συνολικά για το τριφύλλι), διψήφιοι οι Χέινς (12π.) και Γουίλιαμς (10), τα έκανε όλα ο Καλάθης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ.

pao kolosos1


(Πηγή: paobc / V.Stolis)

pao kolosos4


(Πηγή: paobc / V.Stolis)

Υπάρχουν όμως και δυσάρεστα καθώς ο Γιάνκοβιτς υπέστη κάταγμα στο δεύτερο μετακάρπιο του αριστερού χεριού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 2ος αγώνας θα γίνει την Μ. Τετάρτη στην Ρόδο.

pao kolosos5


(Πηγή: paobc / V.Stolis)

Απειλεί την ΑΕΚ η ΕΟΚ

Στο μέτωπο του πολέμου της FIBA με την Euroleague, η Ελληνική Ομοσπονδία σήμερα κάλεσε την ΑΕΚ ως τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) να υπογράψει στο Champions League και να αποσύρει την συμμετοχή της από το Eurocup της νέας σεζόν, αλλιώς θα υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται, ώστε να μην αποκλειστεί η εθνική ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ