Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκάνδαλο ντόπινγκ στο Πεκίνο με την 15χρονη Βαλίεβα
Ανανεώθηκε:
Τεράστιο σκάνδαλο ξέσπασε πριν καν τελειώσουν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η απονομή μεταλλίων της Καμίλα Βαλίεβα καθυστερεί μέχρι να διαλευκανθεί το αν όντως βρέθηκε θετική σε υπαγορευμένες ουσίες μετά από έλεγχο αντιντόπινγκ.
Υπενθυμίζουμε πως η 15χρονη Ρωσίδα πριν από δύο ημέρες έγινε η πρώτη γυναίκα που πέτυχε τετραπλή περιστροφή στο καλλιτεχνικό πατινάζ γυναικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Η ρωσική εφημερίδα RBC αποκάλυψε σήμερα (9/2) ότι η σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ, Καμίλα Βαλίεβα, βρέθηκε θετική σε τριμεταζιδίνη (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στηθάγχης), στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η εφημερίδα, ωστόσο, δεν γνωστοποίησε τις πηγές της.
Η είδηση διέρρευσε αργά το βράδυ στο Πεκίνο, ενώ η Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή αρνήθηκε να σχολιάσει ότι η 15χρονη, μέλος του «χρυσού» συνόλου στο ομαδικό του καλλιτεχνικού πατινάζ, βρέθηκε θετική στο τεστ.
Η τριμεταζιδίνη περιλαμβάνεται στον κατάλογο μεταβολικών ρυθμιστών του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) και απαγορεύεται τόσο εντός όσο και εκτός διοργανώσεων.
Ράιαν Γκόσλινγκ: «Το χιούμορ έχει θέση ακόμη και στο διάστημα»
08:30
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:23
ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της Πολιτικής Γραμματείας - «Όχι» σε τελεσίγραφο προς Τσίπρα και σε στοχοποίηση στελεχών - «Πυρά» Πολάκη
08:20
Καρέ καρέ το χτύπημα του Ιράν στις εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κατάρ - Δείτε βίντεο
08:20